-
Riadenie a monitoring
V začiatkoch chladenia boli veľmi jednoduché systémy zvyčajne s jednoduchým chladiacim okruhom s jedným kompresorom. Zariadenia boli jednoduché na nastavenie a prevádzku.
Dnešné požiadavky na spoľahlivé, hospodárne a bezpečné riadenie chladiacej technológie vyžaduje komplexnú znalosť v oblasti chladenia a mrazenia.
-
Rýchlobežné chladiace dvere
„SPEED-ROLL“ rýchlobežné chladiace dvere sú určené pre použitie v priemyselných a skladovacích odvetviach.
Dvere sa otvárajú automaticky systémom, kde elektrický motor roluje plachtu okolo valca. Dvere sa môžu ovládať pomocou tlačidla, diaľkového ovládania, fotobunky, kovovým detektorom, radarom, mikro-spínačom atď.
-
Šokové chladenie
Šokové chladenie a mrazenie je najlepší spôsob, ako predĺžiť životnosť potravín. Jeho použitie nájdeme v pekárňach, cateringu, mäsovýrobe, pri výrobe zmrzliny, pri výrobe cestovín, v pizzeriách a reštauráciách.
-
Veľkoobjemové chladiace boxy
Izolačné panely ideálne na použitie vo veľkých priestoroch ako sú chladené sklady na uchovávanie produktov pri plusových aj mínusových teplotách, ale sú tiež vhodné na stavbu kancelárií a hál.
-
Výrobníky ľadu
Ľad má veľmi veľa využití. Používa sa najčastejšie na konzerváciu a vystavovanie čerstvých rýb určených na predaj, ďalej na prípravu miešaných nápojov v reštauráciách a baroch alebo sa s nim môžeme stretnúť v SPA.
S ľadom sa môžeme stretnúť aj pri výrobe mäsových produktov alebo pekárenských výrobkov na schladzovanie zmesi, ale taktiež aj v nemocniciach.