Mäsovýroba
Mäsovýroba sa vyznačuje prísnymi hygienickými a technologickými štandardami.
Ponúkame vám chladiace technológie pre mäsovýrobu, ktoré spĺňajú všetko potrebné.
Základom každej mäsovýroby sú vhodne priestory spĺňajúce najvyššie štandardy a vhodná technológia chladenia a mrazenia.
Energio ponúka svojím zákazníkom výstavbu mäsovýroby za použitia sendvičových panelov spĺňajúcich najvyššie hygienické normy. Panely sú vhodné pre výstavbu chladených skladov, mrazený skladov, rozrábky, zrecích komôr, udiarní, soliarní, a nakoniec aj v administratívnej časti. Možnosť zvoliť si rôzne povrchové úpravy panelu ako napr. nerez, poplastovanie, dovoľujú jeho využitie aj v náročných podmienkach.
Chladiarenské dvere
pre mäsovýrobu
Ponúkame dvere pre všetky typy priestorov vo vašej prevádzke. Otočné, posuvné, chladiarenské, mraziarenské, poloizolačné, kyvné, protipožiarne, plastové.
Všetko sa ukončí hygienickými lištami na stenách, ale aj podlahách a priestory pre vašu mäsovýrobu alebo bitúnok sú pripravené.
Energio vám ponúka chladiarenské a mraziarenské technológie ktoré budú presne navrhnuté pre vašu prevádzku. Sklady chladené 0°C /+4°C, mrazené -18°C/-20°C, výrobné priestory +10°C/+12°C, dozrievarne s riadenou vlhkosťou.

NAŠE NAJNOVŠIE REALIZÁCIE V CHLADIARENSTVE
Referencie v oblasti mäsovýroby

PESTRÁ PONUKA PRODUKTOV PRE mäsovýrobu
Produkty využívané v oblasti mäsovýroby
-
Riadenie a monitoring
V začiatkoch chladenia boli veľmi jednoduché systémy zvyčajne s jednoduchým chladiacim okruhom s jedným kompresorom. Zariadenia boli jednoduché na nastavenie a prevádzku.
Dnešné požiadavky na spoľahlivé, hospodárne a bezpečné riadenie chladiacej technológie vyžaduje komplexnú znalosť v oblasti chladenia a mrazenia.
-
Otočné chladiace dvere
Otočné chladiace dvere série CE sú určené pre plusové teploty. Otočné mraziace dvere série CE sú zasa určené do mínusových teplôt. Chladiace dvere sú dostupné v rôznych vyhotoveniach: CE-E, CE-F, CE-M a dvojkrídlové CE2B.
-
Výrobníky ľadu
Ľad má veľmi veľa využití. Používa sa najčastejšie na konzerváciu a vystavovanie čerstvých rýb určených na predaj, ďalej na prípravu miešaných nápojov v reštauráciách a baroch alebo sa s nim môžeme stretnúť v SPA.
S ľadom sa môžeme stretnúť aj pri výrobe mäsových produktov alebo pekárenských výrobkov na schladzovanie zmesi, ale taktiež aj v nemocniciach.
-
Klimatizácie
Ponúkame široký výber klimatizačných zariadení pre všetky typy použitia. S najčastejším využitím klimatizácii sa môžeme stretnúť pri potrebe chladenia domácich priestorov, kancelárií, obchodných priestorov, reštaurácií, barov, priemyselných priestorov a mnoho iných.
Najčastejšie riešenie sú nástenné klimatizácie ktoré ponúkajú výkon 2,5 až 7 kW. Sú jednoducho inštalované na stenu, a voľba dizajnu je široká.
-
Šokové chladenie
Šokové chladenie a mrazenie je najlepší spôsob, ako predĺžiť životnosť potravín. Jeho použitie nájdeme v pekárňach, cateringu, mäsovýrobe, pri výrobe zmrzliny, pri výrobe cestovín, v pizzeriách a reštauráciách.
-
Kontajnerové boxy
Kontajnerový alebo prenosný chladiarenský a mraziarenský box je vyrobený na mieru pre každého zákazníka. Box sa skladá z oceľového skeletu do, ktorého sú osadené sendvičové PUR panely a dvere pre vytvorenie potrebnej izolácie.
-
PVC pásy
Priehľadné PVC pásy sú vhodné pre vytváranie samostatných chladiarenských priestorov alebo ako priechodné bariéry v rámci chladiacich dverí pre zabránenie prestupu teplého vzduchu počas otvorenia hlavných dverí.
Nosná konštrukcia je z nerezovej ocele AISI 304. PVC pásy majú hojdacie zámky, ktoré sa uchytávajú na vrchnú konštrukciu.
-
Multi chladiace boxy
Modulové panely vhodné na umiestnenie chladiacich boxov do supermarketov a stredne veľkých skladov. Panely sú vyrábané z vysoko kvalitných materiálov prvej triedy na automatických linkách.
